Симптоми на Габична инфекција на стапалата

Вообичаените симптоми на Габична инфекција на стапалата се:

  • Чешање и чувство на печење на прстите и стапалата
  • Тврда, многу сува, распукана или излупена кожа
  • Пукнатини/ расцепувања и омекнување и побелување на кожата меѓу прстите
  • Распукана кожа на табаните или петиците
  • Плуски
  • Непријатна миризба од стапалата

Top

Пред употреба внимателно да се прочита упатството! За индикациите, ризикот од употребата и несаканите дејства на лекот консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт.
Секогаш прочитајте го упатството.

L.MK.MKT.06.2020.0604